Image

RUBIA GALLEGA

Carnicas Lyo (braća Aladin i Oskar Juan Galvan) su vodeći mesari u Španjolskoj koji na prvo mjesto stavljaju transparentnost prema kupcu u središtu svog rada. Strogi kriteriji odabira koji prelaze u konkretnu predanost, ne riječima, već djelima:

  • Isključivo govedina rođena, uzgajana i žrtvovana u Galiciji.
  • Krave koje uzgajaju na pašnjacima malih obiteljskih farmi (najviše od 2 do 15 goveda, ali u vrlo rijetkim slučajevima).
  • Varijabilno hranjenje ovisno o tome što uzgaja poljoprivrednik: krumpir, repa, mrkva i kukuruz. Očito, svježa, bujna i jodirana trava ne može nedostajati zbog blizine pašnjaka Atlantskog oceana
  • Dugo i sporo zrenje s visokom vlagom: potpis LyO. Različite ćelije s različitim temperaturama i stupnjevima vlažnosti, gdje se slabine premještaju tijekom faze zrenja i gdje nastaju mirisi i arome koji čine Rubia Gallega nepogrešivim i autentičnim.

EXCLUSIVE: